Vejmarkering i termoplast, afstribning og andet vejarbejde

Hos Asfaltsjakket.DK ApS tilbyder vi flere forskellige former for vejmarkering, som vi bl.a. udfører for forskellige typer erhvervskunder og offentlige institutioner, fx kommuner. 

Vi tilbyder vores ydelser på hele Sjælland

Rent geografisk dækker vi et bredt område: Vi kører både ud til kunder i København og omegn samt på Lolland og Falster og hele det øvrige Sjælland.

Vi tilbyder både vejmarkering i form af markering af vejbaner med vejstriber, ligesom vi også tilbyder markering af parkeringspladser, cykelstier og mange andre former for afstribning. Vores vejmarkering sker typisk ved hjælp af maling eller termoplast, så du er garanteret et holdbart resultat.

Vi sikrer dig en korrekt udført vejmarkering

Vi er en virksomhed med mange års erfaring inden for vores felt. Vi har siden 2005 løst rigtig mange forskellige artede opgaver for en række forskellige kunder, som har haft brug for markering af vejen på den ene eller anden måde.​

Vi går utroligt højt op i kvalitet, uanset hvilken opgave vi skal løse, men det er særligt vigtigt i forhold til vejmarkering, at vores arbejde bliver udført 100 % korrekt. Samtidig sørger vi for at levere det færdige resultat til den aftalte tid, og vi lytter os til dine ønsker og behov, så vi kan sikre os, at du får den rette løsning.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med vejmarkering, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente en pris på? 

Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, tilbyde rådgivning og vejledning samt udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 28 12 41 31 eller skrive til vores e-mail mko@asfaltsjakket.dk.​

Adresse

ASFALTSJAKKET.DK ApS

Lundbygårdsvej 4, 4750 Lundby

Få rutevejledning

Kontakt

​Telefon: 28 12 41 31

E-mail: mko@asfaltsjakket.dk

​CVR: 32838634