Om os

I år 2005 startede firmaet Asfaltsjakket ApS, under ledelse af Jørgen Steffensen, to medarbejdere, en Hiace kassevogn med trailer og diverse håndværktøjer.

Jørgen Steffensen havde haft en fortid med gode referencer i Asfaltfirmaet Phønix A/S og blev derfor kontaktet af Skanska Asfalt A/S, som manglede gode folk til håndudlægning af asfalt.

Asfaltsjakket udviklede sig hurtigt, da der var stor efterspørgsel på erfaren arbejdskraft. I år 2007 kom svigersønnen Martin K. Olsen med i firmaet, som både medarbejder og medejer.

I dag drives virksomheden Asfaltsjakket ApS, primært af svigersønnen Martin K. Olsen med 80- 100 ansatte, fordelt på 7 udlægningshold og 12 entreprenør hold

Firmaet har gennem stor ihærdighed, omsorg og ikke mindst kvalitet, udviklet sig til et velfungerende bæredygtigt firma, som er kendt og vellidt af deres kundekreds.

Firmaet udfører asfaltentrepriser for store og mellemstore danske virksomheder, kommuner, og i mindre målestok private entrepriser.

Firmaets force er udlægning af asfalt bærelag og asfalt slidlag i render, cykelstier, fortove, mindre P-pladser og indkørsler. Flere af disse opgaver bliver udført med specielt udviklede båndbiler med hydrauliske sideudlæggere.

Til mindre opgaver har firmaet varmeisolerede trailere, som udfører opgaver af enhver art, hvor udlægningsmaskiner ikke kan bruges.

Vi er qua vores holdsammensætning meget fleksible og servicemindede og prioriterer altid at yde høj kvalitet og rådgivning for vores kunder.

Vores motto er levering til tiden og til kundens tilfredsstillelse.