Revneforsegling er vi kompetente til at udføre

​Er der kommet en revne i asfalten eller et hul i vejen, så kommer Asfaltsjakket ApS gerne og udfører revneforsegling. Vi er et professionelt asfaltfirma med mere end 15 års erfaring i branchen, og derfor kan du trygt lade os løse opgaven. Vi servicerer kunder fra København, Lolland og Falster samt resten af Sjælland, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Er der et hul i vejen, kan det være med til at mindske sikkerheden for både bilister og fodgængere. En revne i asfalten kan desuden ødelægge vejen hurtigt, hvis ikke den bliver lavet. Det kan med andre ord godt betale sig at få lavet skaderne, så belægningen igen er sikker og optimal.

Vi tilbyder revneforsegling ved alle typer veje

Vi har kompetencerne og maskinerne til at udføre revneforsegling på alle typer af veje – lige fra små kommuneveje til store motorveje.

Reparationsmetoden er billig, relativt hurtigt at udføre og forlænger asfaltens levetid markant. Vi foretager typisk lapning, hvor slidlagssamlinger er blevet åbne, eller hvor der er revner fra tidligere opgravninger.

Vi har en maskine til rådighed, som muliggør at udføre forsegling af revner. Denne tørrer og rengør først revnen med trykluft, hvorefter revnen fyldes med varm fugemasse. Det er en effektiv metode, som kan anvendes på fx en parkeringsplads, cykelsti eller en anden type vej.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af revneforsegling, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at løse opgaven professionelt.

Kontakt os på tlf. 28 12 41 31 eller på e-mail mko@asfaltsjakket.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.​

Adresse

ASFALTSJAKKET.DK ApS

Lundbygårdsvej 4, 4750 Lundby

Få rutevejledning

Kontakt

​Telefon: 28 12 41 31

E-mail: mko@asfaltsjakket.dk

​CVR: 32838634