OM OS​​

​I år 2005 startede firmaet Asfaltsjakket.DK ApS, under ledelse af Jørgen Steffensen, to medarbejdere, en Hiace kassevogn med trailer og diverse håndværktøjer.

Jørgen Steffensen havde haft en fortid med gode referencer i Asfaltfirmaet Phønix A/S og blev derfor kontaktet af Skanska Asfalt A/S, som manglede gode folk til håndudlægning af asfalt.

​​

Asfaltsjakket udviklede sig hurtigt, da der var stor efterspørgsel på erfaren arbejdskraft. I år 2007 kom svigersønnen Martin K. Olsen med i firmaet, som både medarbejder og medejer.

​​

I dag drives virksomheden Asfaltsjakket.dk, primært af svigersønnen Martin K. Olsen med 20 - 40 ansatte, fordelt på 6 – 7 udlægningshold.

​​

Firmaet har gennem stor ihærdighed, omsorg og ikke mindst kvalitet, udviklet sig til et velfungerende bæredygtigt firma, som er kendt og vellidt af deres kundekreds.​

Firmaet udfører asfaltentrepriser for store og mellemstore danske virksomheder, kommuner, og i mindre målestok private entrepriser.

​​

Firmaets force er udlægning af asfalt bærelag og asfalt slidlag i render, cykelstier, fortove, mindre P-pladser og indkørsler. Flere af disse opgaver bliver udført med specielt udviklede båndbiler med hydrauliske sideudlæggere.

​​

Til mindre opgaver har firmaet håndholdte sjakvogne og varmeisolerede trailere, som udfører opgaver af enhver art, hvor udlægningsmaskiner ikke kan bruges.

​​

Vi er qua vores holdsammensætning meget fleksible og servicemindede og prioriterer altid at yde høj kvalitet og rådgivning for vores kunder.

​​

Vores motto er levering til tiden og til kundens tilfredsstillelse.​

Adresse

ASFALTSJAKKET.DK ApS

Lundbygårdsvej 4, 4750 Lundby

Få rutevejledning

Kontakt

​Telefon: 28 12 41 31

E-mail: mko@asfaltsjakket.dk

​CVR: 32838634