Asfaltfræsning udføres af professionel med stor erfaring​

Har du brug for professionel rådgivning om asfaltfræsning? Så er du kommet til det rette firma. Hos Asfaltsjakket ApS har vi mere end 15 års erfaring inden for blandt andet fræsning af asfalt, som vi udfører med vores samarbejdspartnere for både private kunder såvel som erhvervskunder i København-området og på resten af Sjælland samt på både Lolland og Falster.

Fræsning af asfalt danner det rette fundament for asfalteringen

Asfaltfræsning er en essentiel del af det forberedende arbejde, som vi udfører, inden vi er klar til at udlægge asfalten. Behovet for fræsningen af asfalten varierer alt afhængigt af vejens nuværende tilstand, og af hvorvidt den eksisterende type belægning er velegnet som underlag for den nye asfaltering.

Vi sikrer os, at du får den bedste løsning

Der findes en række forskellige metoder i forbindelse med asfaltfræsning, og derfor står vi til rådighed med både rådgivning og vejledning, således at du er sikret den absolut bedste løsning, når du skal have gjort vejen klar til at få lagt asfalt.​

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed med det udførte arbejde, og derfor er det vigtigt at sikre os, at du får den rette løsning ud fra dine ønsker, behov og dit budget. 

Derudover kan du regne med at få udført opgaven til den aftalte tid, når du benytter dig af vores firma. Vores dygtige samarbejdspartnere er både meget fleksible og servicemindede, hvorfor den gode service og arbejde i højeste kvalitet udgør en vigtig del af vores DNA.

Kontakt os for rådgivning eller et gratis tilbud på asfaltfræsning

Har du brug for rådgivning omkring de forskellige muligheder for asfaltfræsning, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en specifik opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 12 41 31, men du kan også skrive til vores e-mail mko@asfaltsjakket.dk, hvis det passer dig bedre.​