Udlægning af asfalt i forbindelse med asfaltering af vej

Hos Asfaltsjakket.DK ApS udfører vi mange forskellige former for asfaltarbejde. Vi er et professionelt asfaltfirma med mange års erfaring inden for lægning af nyt asfalt, og derfor er vi i stand til at løse enhver opgave. Vi står til rådighed i København, på Lolland og Falster samt på resten af Sjælland, så du bør ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp til asfaltering af vej eller anden type grund.

Udlægning af asfalt kræver erfaring og de rette maskiner, hvilket du finder lige her hos os. Det er vigtigt, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og derfor kan det godt betale sig at søge professionel hjælp. Du kan trygt kontakte vores firma, da vi altid står klar til at hjælpe med at lægge nyt asfalt hos dig.

Hvad koster asfaltering?

Den eksakte pris på asfaltering af vej eller anden grund afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på hvor mange kvadratmeter, der er tale om, samt hvilken type af opgave du skal have løst.​

Vi varetager både simple og komplicerede opgaver, såsom revneforsegling, asfaltering ved hul i vej eller udlægning af asfalt til en ny parkeringsplads.

Uanset hvilken opgave du skal have løst, så kan du være sikker på, at vores priser altid er konkurrencedygtige. Vi går desuden meget op i at levere et tilfredsstillende resultat hver eneste gang.

Nyt asfalt? Kontakt os for at høre nærmere

Vi tilbyder belægning med asfalt til private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Det kan fx være i forbindelse med asfaltering af vej. Kunne du tænke dig at høre nærmere samt modtage et godt tilbud på nyt asfalt, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på tlf. 28 12 41 31 eller på e-mail mko@asfaltsjakket.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger om en pris på udlægning af asfalt snarest muligt.​

Adresse

ASFALTSJAKKET.DK ApS

Lundbygårdsvej 4, 4750 Lundby

Få rutevejledning

Kontakt

​Telefon: 28 12 41 31

E-mail: mko@asfaltsjakket.dk

​CVR: 32838634