​vores båndbiler er produceret og designet af os selv

vores biler er blevet bygget op med det ene formål at lave et perfekt ensartet asfaltresultat hver gang, båndbilerne har været muligt at opbygge på grund nogle meget engagerede medarbejdere med mange års erfaring fra branchen.

Vores stolthed for vores arbejde gør at vi løbende tilpasser vores båndbiler til markedets behov, alle vores folk er blevet uddannet til at bruge vores båndbiler efter de høje kvalitetskrav vi i asfaltsjakket har til et færdigt projekt.


fordelene ved at bruge vores båndbiler er mange men værd at nævne er, Bedre arbejdsmiljø, vores folk skal ikke slæbe, løfte noget og har alle moderne hjælpemidler til rådighed det gør at arbejdsglæden er stor, vi har meget lidt udskiftninger af mandskab på vores asfalt hold og det er en af grundende til at vi afleverer et perfekt resultat hver gang.


Flere fordele er at ved traditionel asfalt udligning med kran bil bliver det nederste komprimeret af vægten fra bunken der bliver lagt ud og jævnet, så dette resultat kan aldrig blive lige så godt som med vores udligningskasser på båndbilerne som løsner asfalten inden den ligger ud. 

Fordelen er også mindre spild og meget mere holdbart produkt, på en almindelig båndbil bliver asfalten afdækket hver gang der skal bruges asfalt og er her sårbar over for kulde, vores båndbiler holder asfalten isoleret og som fra fabrikken indtil få sekunder før end det ender i vores udligger kasse.

Adresse

ASFALTSJAKKET.DK ApS

Lundbygårdsvej 4, 4750 Lundby

Få rutevejledning

Kontakt

​Telefon: 28 12 41 31

E-mail: mko@asfaltsjakket.dk

​CVR: 32838634