Om os

Domicil og Materiel Plads | Lundbygårdsvej 4 | 4750 Lundby

Om os

I år 2005 startede firmaet Asfaltsjakket Aps., under ledelse af Jørgen Steffensen og 2 medarbejdere en Hiace kassevogn med trailer og diverse håndværktøjer.

 

Jørgen Steffensen havde haft en fortid med gode referencer i Asfaltfirmaet Phønix A/S og blev derfor kontaktet af Skanska Asfalt A/S, som manglede gode folk til håndudlægning af asfalt.

 

Asfaltsjakket udviklede sig hurtigt, da der var stor efterspørgsels på erfaren arbejdskraft. I år 2007 kom svigersønnen Martin K. Olsen med i firmaet, som både medarbejder og medejer.

 

I dag drives virksomheden Asfaltsjakket.dk, primært af svigersønnen Martin K. Olsen med 20 - 40 ansatte, fordelt på 6 – 7 udlægningshold.

 

Firmaet har gennem stor ihærdighed, omsorg og ikke mindst kvalitet, udviklet sig til et velfungerende bæredygtigt firma, som er kendt og vellidt af deres kundekreds.

Firmaet udfører asfaltentrepriser for store og mellemstore danske virksomheder, kommuner, og i mindre målestok private entrepriser.

 

Retablering efter kabel rende

Levering af ny båndbil med sideudlægger

 

Firmaets force er udlægning af asfalt bærelag og asfalt slidlag i render, cykelstier, fortove, mindre P-pladser og indkørsler. Flere af disse opgaver, bliver udført med specielt udviklede båndbiler med hydrauliske sideudlægger.

 

Til mindre opgaver har firmaet håndhold med sjakvogne og varmeisolerede trailere, som udfører opgaver af enhver art, hvor udlægnings maskiner ikke kan bruges.

Vi er qua vores holdsammensætning meget flexible og service minded og prioriterer altid at yde en høj kvalitet og rådgivning for vores kunder.

 

Vores motto er levering til tiden og til kundens tilfredsstillelse.